Hoofdmenu


Zoek


Contact

EN | NL | DE

De Ortec Finance en Vabi Corporatiedag 2018

De juiste investeringen doen, wie wil dat niet? Tijdens de Ortec Finance en Vabi Corporatiedag helpen we je op weg om verstandig te investeren. Inhoud, interactie en inspiratie staan centraal op deze dag. Ben jij erbij?

De Corporatiedag 2018

Op 31 mei 2018 organiseren Ortec Finance en Vabi voor de tweede keer gezamenlijk dit kennisevent. We vullen de dag met interessante sprekers, workshops en kennissessies. We dragen niet alleen kennis over. Samen met ons, onze partners en collega-corporaties ga je ook hands-on aan de slag.

Thema’s

De Ortec Finance en Vabi Corporatiedag is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met:

  • Financiële planning
  • Vastgoedwaardering
  • Strategie en portefeuillemanagement
  • Assetmanagement
  • Vastgoeddata en BIM
  • Duurzaamheid
  • Woonlasten en betaalbaarheid

Investeren

De dag staat in het teken van investeren. Er is namelijk ruimte om te investeren. En dat moet ook. In woningen door te onderhouden, te renoveren en te verduurzamen. En niet te vergeten, in systemen en digitalisering. Want die helpen om betere investeringsbeslissingen te nemen.

Praktische informatie

Waneer:          Donderdag 31 mei 2018
Waar:               De Fabrique, Utrecht

Meld je aan!

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de Corporatiedag 2018? Meld je dan direct aan via de onderstaande button.

Aanmelden