Hoofdmenu


Zoek


Contact

NL

Aankomende events

Evenementenkalender Real Estate Management

In onderstaand overzicht treft u de opleidingen en events aan die op de agenda staan. Heeft u interesse in het bijwonen van één of meerdere bijeenkomsten? Klik dan op de aanmeldbutton onder de bijeenkomst van uw keuze en vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van Ortec Finance. 

Ondersteuning dPi

Ook dit jaar organiseren wij op verschillende locaties in Nederland dPi trainingsdagen. Deze trainingsdagen, speciaal voor ervaren WALS/FMP gebruikers, stellen u in staat kennis te vergaren over de gegevensuitvraag in de dPi 2017 en de verwerking en rapportages in WALS/FMP. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om aan de hand van ons gedetailleerde instructiedocument en de Exceltool de dPi 2017 zelfstandig te vullen.

Datum: donderdag 19 oktober 2017
Locatie: Zwolle

Datum: dinsdag 24 oktober 2017
Locatie: Eindhoven

Datum: donderdag 26 oktober 2017
Locatie: Rotterdam 

Datum: dinsdag 31 oktober 2017
Locatie: Vianen

Kosten:
Optie 1
Kost 950 euro (vrij van BTW) inclusief instructiedocument en Exceltool op basis van één deelnemer per corporatie. Voor elke extra deelnemer betaalt u 150 euro (vrij van BTW). Wij raden u aan om met minimaal 2 personen deel te nemen aan de trainingsdag, dit in het kader van kennisdeling binnen uw organisatie. De kosten voor de trainingsdag zijn inclusief koffie, thee, lunch en trainingsmateriaal.

Optie 2
Kost 750 euro (exclusief BTW) per woningcorporatie. Het instructiedocument is in principe voldoende om zelfstandig de dPi-rapportages te genereren. Mocht u toch aanvullende ondersteuning nodig hebben dan worden deze werkzaamheden tegen ons standaard consultancytarief in rekening gebracht.

Aanmelden

AM Gebruikersmiddag

De AM gebruikersmiddag  is bedoeld voor alle gebruikers van onze assetmanagement oplossing AM. Het doel van de bijeenkomst is om inhoudelijke onderwerpen op het gebied van assetmanagement uit te diepen, kennis en ervaring uit te wisselen met betrekking tot het gebruik van AM en de toekomstige ontwikkelingen in AM te delen. Onderwerpen waar we tijdens de middag op in zullen gaan zijn:

  • Performance analyse
  • Complexsessie
  • Ontwikkeling AM
  • Uitwisselen gebruikerservaringen

Datum: 23 oktober 2017
Locatie: Ortec Finance Rotterdam

Aanmelden

TMS verdiepingsopleiding

Datum: 15 november 2017
Locatie: Rotterdam

Datum: 16 november 2017
Locatie: Eindhoven

Datum: 22 november 2017
Locatie: Zwolle

Aanmelden

TMS verdiepingsopleiding Taxateurs

Datum: 30 november 2017
Locatie: Vianen

Aanmelden

Meer weten?

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Bianca Schaper-Meij via emailadres: info-rem@ortec-finance.com.

 

Op bovenstaande opleidingen zijn onze "Algemene Voorwaarden Opleidingen" van toepassing.